Lennart Franssons bokföringsbyrå

Jönköpings län

Information

Lennart Franssons bokföringsbyrå hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Lennart Franssons bokföringsbyrå finns. I Nässjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Lennart Franssons bokföringsbyrå tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Lennart Franssons bokföringsbyrå har funnits sedan och 2001-08-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lennart Franssons bokföringsbyrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Lennart Franssons bokföringsbyrå har idag 600820-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lennart Franssons bokföringsbyrå

Bokföring

I Lennart Franssons bokföringsbyrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fransson, Lennart Peter Bernt som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .