Linda Shammos Speciella Stunder

Jönköpings län

Information

640816-XXXX är organisationsnummer för bolaget Linda Shammos Speciella Stunder. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linda Shammos Speciella Stunder är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Linda Shammos Speciella Stunder finns i.

Linda Shammos Speciella Stunder har varit registrerat sedan 2005-06-27 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linda Shammos Speciella Stunder så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-09.

Linda Shammos Speciella Stunder är och det finns flera bolag i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Linda Shammos Speciella Stunder är följande:

Vill ni komma i kontakt med Linda Shammos Speciella Stunder så kan ni göra det på telefon genom 0380-14118 eller genom brev på följande adress:

Butikshandel med damkläder och tillbehör som exempelvis scarves och skärp.

Det finns olika personer som har en koppling med Linda Shammos Speciella Stunder och det är Shammo, Linda som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,