Internet Café Sajberplejs

Jönköpings län

Information

780326-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Internet Café Sajberplejs. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Internet Café Sajberplejs är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Internet Café Sajberplejs finns i.

Internet Café Sajberplejs har varit registrerat sedan 1998-11-16 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Internet Café Sajberplejs så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Internet Café Sajberplejs är och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Internet Café Sajberplejs är följande:

Vill ni komma i kontakt med Internet Café Sajberplejs så kan ni göra det på telefon genom 036-712338 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av internettjänst, IT produkter, datorer, programvaror och utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Internet Café Sajberplejs och det är Maros, Dean Dejan som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,