Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag

Jönköpings län

Information

Psykoterapi, utbildning, personal- och organisationsutveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Nässjö så är Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 2005-09-28 så skapades Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag har haft det sedan 2005-12-23.

Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-12-23

969713-5524 är organisationsnummret för företaget som finns i Nässjö.

Just nu är Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag och det finns många företag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0380-18990 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jansson och Jansson Psykoterapi och Konsulttjänst Handelsbolag är Borendal Jansson, Birgitta Marianne som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Jansson, Jan Olof Gustaf som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .