Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö

Jönköpings län

Information

Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö finns. I Nässjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö har haft sedan 1994-01-01. Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 019-274757.

Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö har idag 360503-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö

Handelsrörelse.

I Aqvaria, L E Lindahl, Nässjö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindahl, Lars-Erik som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .