Fax & Dataservice Ole Bach

Jönköpings län

Information

Fax & Dataservice Ole Bach hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Fax & Dataservice Ole Bach finns. I Nässjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Fax & Dataservice Ole Bach tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Fax & Dataservice Ole Bach har haft sedan 1994-01-01. Fax & Dataservice Ole Bach har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fax & Dataservice Ole Bach så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Fax & Dataservice Ole Bach har idag 371225-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fax & Dataservice Ole Bach

Handel med och servicering av fax(imil)- och datautrustning.

I Fax & Dataservice Ole Bach så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bach Kristensen, Ole som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .