bussi-bussi

Jönköpings län

Information

391028-XXXX är organisationsnummer för bolaget bussi-bussi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som bussi-bussi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som bussi-bussi finns i.

bussi-bussi har varit registrerat sedan 2006-03-29 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för bussi-bussi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-10.

bussi-bussi är och det finns flera bolag i Nässjö som också är .

Firmatecknare för bussi-bussi är följande:

Vill ni komma i kontakt med bussi-bussi så kan ni göra det på telefon genom 0380-660085 eller genom brev på följande adress:

Detaljhandel med textil, smycken, kläder och strumpor, tekniska produkter såsom klockor.

Det finns olika personer som har en koppling med bussi-bussi och det är Hunklinger, Josef Werner som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,