Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad

Jönköpings län

Information

Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad är ett företag som finns i Nässjö. I Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ridderstad, Per Rudolf Mikael som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad på telefon 0380-50006.

Tjänster inom konstruktion, utveckling, tillverkning och data av elektronisk och maskinteknisk natur.

Idag är Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad av bolagstypen Enskild firma.

Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad så är det följande:

Ingenjörsfirman Mikael Ridderstad har 451212-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.