MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nässjö och MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är ett av dem. Statusen för MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är att Bolaget är aktivt.

MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är ett Enskild firma och skapades 1995-08-23. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Nässjö där bolaget finns i jobbar för att bolag som MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt ska trivas.

MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Nässjö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsulterande inrednings arkitekt. Totalplanering av offentlig miljö produktformgivning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt och det finns flera bolag som är det idag i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-370613.

.

De som är på något sätt har med MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt är Eriksson, Mats Erik Jan som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, Eriksson, Ida Ann-Katrin som är född 1949 och har titeln Prokurist, .

MATSARK, Mats Eriksson Inredningsarkitekt har 470620-XXXX som sitt organisationsnummer.