Jiga-Produkter

Jönköpings län

Information

480313-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Jiga-Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jiga-Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Jiga-Produkter finns i.

Jiga-Produkter har varit registrerat sedan 1993-03-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jiga-Produkter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Jiga-Produkter är och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Jiga-Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jiga-Produkter så kan ni göra det på telefon genom 0380-71064 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av och handel med träprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Jiga-Produkter och det är Johansson, Lars Ingemar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,