Sandells Däckservice

Jönköpings län

Information

Sandells Däckservice hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Sandells Däckservice finns. I Nässjö så finns det många olika Enskild firma och i Jönköpings län så finns det ännu fler Enskild firma. Sandells Däckservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Sandells Däckservice har haft sedan 2004-11-06. Sandells Däckservice har funnits sedan och 2004-11-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sandells Däckservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0380-370050.

Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Sandells Däckservice har idag 500612-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Sandells Däckservice

Handel och service med däck.

I Sandells Däckservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandell, Anders Börje som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .