Ya's Fötter

Jönköpings län

Information

501024-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ya's Fötter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ya's Fötter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Ya's Fötter finns i.

Ya's Fötter har varit registrerat sedan 2004-10-26 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ya's Fötter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Ya's Fötter är och det finns flera bolag i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Ya's Fötter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ya's Fötter så kan ni göra det på telefon genom 0380-80138 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Ya's Fötter och det är Göransson, Barbro Yvonne som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,