Margurites Blommor och Presenter

Jönköpings län

Information

520322-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Margurites Blommor och Presenter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Margurites Blommor och Presenter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nässjö som är den kommunen som Margurites Blommor och Presenter finns i.

Margurites Blommor och Presenter har varit registrerat sedan 1994-03-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Margurites Blommor och Presenter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Margurites Blommor och Presenter är och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är .

Firmatecknare för Margurites Blommor och Presenter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Margurites Blommor och Presenter så kan ni göra det på telefon genom 0380-29034 eller genom brev på följande adress:

Handel med blommor och presenter.

Det finns olika personer som har en koppling med Margurites Blommor och Presenter och det är Alberg, Margurite Helena som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,