Matilda's fönster

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Nässjö och Matilda's fönster är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Matilda's fönster är ett av dem. Statusen för Matilda's fönster är att Bolaget är aktivt.

Matilda's fönster är ett Enskild firma och skapades 2007-03-30. Det finns flera olika verksamheter i Jönköpings län som är ett stort län. Nässjö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Matilda's fönster ska trivas.

Matilda's fönster är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01. I Nässjö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Butik med kläder, skor, inredning, smycken, tvålar, egendesignade kläder, stickade tröjor, kuddar och halsband

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Matilda's fönster är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-01.

Idag är Matilda's fönster och det finns flera verksamheter som är det idag i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med Matilda's fönster så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-20500.

.

De som är på något sätt har med Matilda's fönster är Brisenmark Plog, Vanja Birgitta Y som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Matilda's fönster har 551129-XXXX som sitt organisationsnummer.