Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Långg. 27, 570 23, Anneberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0380-550060.

Nässjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag har idag 556109-8806 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Laila Sylvia Marianne -Nilsson, Rolf Lennart är den som för stunden ansvarar för Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag

Bolaget skall utföra väg- och grundläggningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Annebergs Vägbyggnader Bröderna Nilsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Laila Sylvia Marianne som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bill Lennart som är född 1968 och har titeln Suppleant, Klasson, Klas Uno Martin som är född 1953 och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor.