Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1970-12-28. Men sedan 1970-01-01 så har Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rådhusg. 2, 571 31, Nässjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-18525.

Nässjö arbetar för att företag som Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag och det är följande personer, Andersson, Per-Arne Bertil som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hulterskog, Henrik Carl Gustav som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sandra Helen som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulla Gunvor Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant.Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nässjö Bensin & Service Center Aktiebolag är 556143-0124.