L G Collection AB

Jönköpings län

Information

L G Collection AB är ett bolag som finns i Nässjö. I L G Collection AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Sven Jonas David som är född 1956 och har titeln VD, Svensson, Sven Jonas David som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Stig David som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Ruth Lena Ann-Sofi som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Landén, Josef Holger Christer som är född 1950 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med L G Collection AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå L G Collection AB på telefon 0380-555000.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av snickeriprodukter, försäljning av laminat, handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är L G Collection AB av bolagstypen Aktiebolag.

L G Collection AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

L G Collection AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och L G Collection AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1972-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för L G Collection AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Stig David -Svensson, Sven Jonas David

L G Collection AB har 556157-7197 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.