Sjövik Konsult AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom administration, ekonomi och omvårdnad. Bolaget skall dessutom äga och hyra ut fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjövik Konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nässjö så är Sjövik Konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 1972-08-31 så skapades Sjövik Konsult AB och företaget är har F-skattsedel Sjövik Konsult AB har haft det sedan 1995-01-01.

Sjövik Konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-03-16

556168-7269 är organisationsnummret för företaget som finns i Nässjö.

Just nu är Sjövik Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Sjövik Konsult AB så går det att nå dem via telefon på 0380-91004 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjövik Konsult AB är Engmalm, Gunnar Sven Bertil som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Engmalm, Eva Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .