Brandservice i Småland AB

Jönköpings län

Information

Brandservice i Småland AB är ett företag som finns i Nässjö. I Brandservice i Småland AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Björn Sven Nils som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Carina Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Brandservice i Småland AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Brandservice i Småland AB på telefon 0380-77911.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva försäljning av brandsläckningsmateriel samt utföra servicearbeten inom samma bransch och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Brandservice i Småland AB av bolagstypen Aktiebolag.

Brandservice i Småland AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Brandservice i Småland AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Brandservice i Småland AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Brandservice i Småland AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Brandservice i Småland AB har 556186-1187 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.