Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1976-01-28. Men sedan 1998-01-01 så har Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rådhusg. 38, 571 32, Nässjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-10597.

Nässjö arbetar för att bolag som Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva handel med varor och tjänster inom konditoribranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Anna Maria Frideborg som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Elis Daniel Hugo som är född 1963 och har titeln Suppleant, Elmebro, Henry Jan-Ove som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elsie Svenssons Konditori Eftr. Aktiebolag är 556191-3004.