Konditori Stjärnan AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av bröd och konditorivaror, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Konditori Stjärnan AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nässjö så är Konditori Stjärnan AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 1984-08-27 så skapades Konditori Stjärnan AB och företaget är har F-skattsedel Konditori Stjärnan AB har haft det sedan 1994-01-01.

Konditori Stjärnan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556248-1910 är organisationsnummret för företaget som finns i Nässjö.

Just nu är Konditori Stjärnan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Konditori Stjärnan AB så går det att nå dem via telefon på 0383-761393 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Konditori Stjärnan AB är Ragnarsson, Erik Ola som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ragnarsson, Anna Caroline Eleonore som är född 1974 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Gustafsson, Johnny som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .