Moelven Byggfinansiering AB

Jönköpings län

Information

I Nässjö finns det ett Aktiebolag som heter Moelven Byggfinansiering AB. Det finns flera verksamheter som liknar Moelven Byggfinansiering AB i Jönköpings län. Nässjö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Moelven Byggfinansiering AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1985-01-18 så har Moelven Byggfinansiering AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Moelven Byggfinansiering AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med Moelven Byggfinansiering AB så kan man gör det genom att posta ett brev till 571 64 Sandsjöfors. Vi ni istället prata med Moelven Byggfinansiering AB så kan ni göra det på 0533-46130.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att förvalta fastigheter, värdepapper och annan lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Samuelsson, Johan Urban som är född 1969 och har titeln Extern VD, Atterfors, Lars Rune som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Stadshaug, Hans Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sveiverud, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Weisser-Svendsen, Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, KPMG AB som är född och har titeln RevisorEriksson, Krister Mattias som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Atterfors, Lars Rune -Samuelsson, Johan Urban Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Moelven Byggfinansiering AB har 556255-0888 som sitt organisationsnummer.