Åhlins Järn Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Nässjö finns det ett Aktiebolag som heter Åhlins Järn Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Åhlins Järn Aktiebolag i Jönköpings län. Nässjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1985-05-02 så har Åhlins Järn Aktiebolag varit registrerat. Idag är Åhlins Järn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med Åhlins Järn Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Åhlins Järn Aktiebolag så kan ni göra det på 0380-556470.

Bolaget skall bedriva järnhandel och dämed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Per Åke Lars som är född 1966 och har titeln VD, Eriksson, Per Åke Lars som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvinsson, Per Gunnar Mathias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edvinsson, Berit Annette som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln RevisorssuppleantNässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Åhlins Järn Aktiebolag har 556258-9597 som sitt organisationsnummer.