KLR Förvaltnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nässjö och KLR Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och KLR Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för KLR Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

KLR Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1985-06-27. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Nässjö där företaget finns i jobbar för att företag som KLR Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

I Nässjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom bygg och anläggning, förvaltning av fastigheter och värdepapper samt uthyrning av lös egendom såsom maskiner för verkstadsindustri, fordon, kontorsinventarier samt butiksinredning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLR Förvaltnings Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är KLR Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med KLR Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-511066.

Firman tecknas av Roos, Leif och Roos, Karin Lena Elisabeth var för sig..

De som är på något sätt har med KLR Förvaltnings Aktiebolag är Roos, Leif som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Karin Lena Elisabeth som är född 1946 och har titeln Suppleant, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

KLR Förvaltnings Aktiebolag har 556262-1176 som sitt organisationsnummer.