Condi Print Tool Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Condi Print Tool Aktiebolag är ett bolag som finns i Nässjö. I Condi Print Tool Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Lindberg, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrin, Agneta Lovisa Carolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Sven Allan Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ottosson, Karl Otto Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Rissanen, Matti Tapani som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantSimonsson, Anders Carl-Johan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Kenneth som är född 1960 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Högberg, Jan Erland Christer som är född 1951 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorPetersson, Jörgen Per-Gunnar som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Condi Print Tool Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Condi Print Tool Aktiebolag på telefon 076-1465227.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, handel med papper och tillbehör för grafisk industri jämte därmed föreblig verksamhet.

Idag är Condi Print Tool Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Condi Print Tool Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Condi Print Tool Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Condi Print Tool Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1988-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Condi Print Tool Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hamrin, Agneta Lovisa Carolina i förening med en av -Lindberg, Lars Gunnar -Simonsson, Anders Carl-Johan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Condi Print Tool Aktiebolag har 556301-9792 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.