Nila i Nässjö Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Nila i Nässjö Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Nila i Nässjö Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nila i Nässjö Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nila i Nässjö Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1987-10-05. Men sedan 1988-01-01 så har Nila i Nässjö Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rödjeg. 3, 571 41, Nässjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nila i Nässjö Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-554940.

Nässjö arbetar för att bolag som Nila i Nässjö Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nila i Nässjö Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av produkter till möbelbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nila i Nässjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nila i Nässjö Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Lars-Gunnar Evert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ninette Maj-B. Marie-L. som är född 1949 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nila i Nässjö Aktiebolag är 556307-4821.