Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skaftarp, 576 91, Sävsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0382-53130.

Nässjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag har idag 556321-5275 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader, sågverk, hyvleri, specialsnickerier, låd- och emballagetillverkning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Allbygg Sten-Åke Jonasson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonasson, Sten-Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Stig Ärling som är född 1954 och har titeln Suppleant, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Revisor, Hall, Anders Bernt-Mauritz som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .