Sam & Son Grossist AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva parti- och detaljhandel inom konfektyr, frukt- och grönt, livsmedel, kemisk tekniskt, husgeråd, möbler, butiksinredning, dam-, herr- och barnkonfektion, manufakturer, kosmetika, bijouteri, kontorsmaterial och pappersvaror, fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sam & Son Grossist AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nässjö så är Sam & Son Grossist AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 1988-08-08 så skapades Sam & Son Grossist AB och verksamheten är har F-skattsedel Sam & Son Grossist AB har haft det sedan 1994-01-01.

Sam & Son Grossist AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556328-2879 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nässjö.

Just nu är Sam & Son Grossist AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Sam & Son Grossist AB så går det att nå dem via telefon på 0380-557150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sam & Son Grossist AB är Samuelsson, Bo Fredrik som är född 1971 och har titeln VD, Samuelsson, Bo Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Jenny Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.