Construo Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Construo Aktiebolag är ett av många företag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Construo Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Construo Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan -0001-11-30.

Construo Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1989-07-21. Men sedan 1996-01-01 så har Construo Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lingonstigen 3, 571 37, Nässjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Construo Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-19265.

Nässjö arbetar för att företag som Construo Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Construo Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med projektering och besiktning inom bygg- och anläggningsbranschen, besiktning och värdering inom fastighetsbranschen, programmering, system- utveckling och utbildning inom databranschen, import, export, utveckling och försäljning av dataprogram, datorer och datautrustning, handel med och förvaltning av värdepapper, konsulttjänster med ekonomisk redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Construo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Construo Aktiebolag och det är följande personer, Ahlqvist, Bo Gösta Ingemar som är född 1945 och har titeln VD, Ahlqvist, Bo Gösta Ingemar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlqvist, Helena Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Construo Aktiebolag är 556365-6718.