TU:s Försäljnings Aktiebolag

Jönköpings län

Information

TU:s Försäljnings Aktiebolag är ett bolag som finns i Nässjö. I TU:s Försäljnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ulkner, Tomas Frans som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Jan Stefan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Larsson, Kjell Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TU:s Försäljnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TU:s Försäljnings Aktiebolag på telefon 0381-17331.

Bolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla tjänster inom transportverksamhet, ekonomisk redovisning, travverksamhet, bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TU:s Försäljnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

TU:s Försäljnings Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TU:s Försäljnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och TU:s Försäljnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TU:s Försäljnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

TU:s Försäljnings Aktiebolag har 556383-3754 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.