Nässjö Trafikbutik AB (Okq8)

Jönköpings län

Information

556383-6120 är organisationsnummer för verksamheten Nässjö Trafikbutik AB (Okq8). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) finns i.

Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) har varit registrerat sedan 1990-01-31 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) så kan ni göra det på telefon genom 0380-18500 eller genom brev på följande adress:
Rådhusg. 68, 571 33, Nässjö

Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, biltillbehör, konfektyr livsmedel samt uthyrning av fordon och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kommer även att förvalta värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Nässjö Trafikbutik AB (Okq8) och det är Nilsson, Ingegerd Lena Anette som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Gustav Ingemar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bergljung, Björn Henrik Edvard som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,