Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag är ett bolag som finns i Nässjö. I Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Dan Peter som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Jan Stefan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag på telefon 0380-12288.

Bolaget skall driva plåtslagerirörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Dan Peter -Gustafsson, Jan Stefan

Gustafssons Plåtslageri Aktiebolag har 556395-7108 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.