Weimer Hydraulik AB

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Weimer Hydraulik AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nässjö här finns det många olika Aktiebolag. Weimer Hydraulik AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Nässjö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jönköpings län gör att företag trivs där.

Weimer Hydraulik AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556413-6124.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0381-71010 alternativt besöka eller skicka post till Weimer Hydraulik AB på följande adress Råskog, 575 91, Eksjö.

Weimer Hydraulik AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Weimer Hydraulik AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Cecilia Barbro som är född 1968 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sälja hydraulikprodukter till lantbruks-, skogs- och entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva uthyrning av industrilokaler samt värdepappersförvaltning.