KVH-Data i Nässjö Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556428-1151 är organisationsnummer för bolaget KVH-Data i Nässjö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KVH-Data i Nässjö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som KVH-Data i Nässjö Aktiebolag finns i.

KVH-Data i Nässjö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-06-14 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KVH-Data i Nässjö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

KVH-Data i Nässjö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KVH-Data i Nässjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med KVH-Data i Nässjö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0383-24044 eller genom brev på följande adress:
BRUNNSGÅRDSVÄGEN 12, 574 33, Vetlanda

Bolaget skall bedriva handel med hård och mjukvaror inom data- området, utbildningsverksamhet inom data samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KVH-Data i Nässjö Aktiebolag och det är Sundberg, Lars Olof som är född 1930 och har titeln Likvidator, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,