Industrilås i Nässjö Fastighets AB

Jönköpings län

Information

Industrilås i Nässjö Fastighets AB är ett av många företag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Industrilås i Nässjö Fastighets AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Industrilås i Nässjö Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Industrilås i Nässjö Fastighets AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1992-01-30. Men sedan 1992-01-01 så har Industrilås i Nässjö Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Industrilås i Nässjö Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-18410.

Nässjö arbetar för att företag som Industrilås i Nässjö Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Industrilås i Nässjö Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier och fastigheter, tillverkning och handel med maskintillbehör, beslag och lås samt idka handel med fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Industrilås i Nässjö Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Industrilås i Nässjö Fastighets AB och det är följande personer, Mölzer, Klaus Ludwig som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mölzer, Ann-Marie Annika som är född 1947 och har titeln Suppleant, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Industrilås i Nässjö Fastighets AB är 556442-3027.