Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tryckerig. 2, 571 34, Nässjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0380-514700.

Nässjö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag har idag 556454-5597 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag

Bolaget skall tillverka och försälja apparatskåp samt utföra legoarbeten inom plåtbearbetning samt därmed förenlig verksamhet.

I Nässjö Plåtprodukter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gerhardsson, Lars Eric Bertil som är född 1950 och har titeln VD, Gerhardsson, Lars Eric Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Topp, Birger som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Forsmark, Stig Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .