Fastighets AB Nyborgen

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Fastighets AB Nyborgen. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nässjö här finns det många olika Aktiebolag. Fastighets AB Nyborgen tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Nässjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Fastighets AB Nyborgen är momsregistrerat sedan2003-10-30 och har organisationsnummer 556454-9946.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 036-125072 alternativt besöka eller skicka post till Fastighets AB Nyborgen på följande adress Industrig. 44 A, 571 38, Nässjö.

Fastighets AB Nyborgen är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Fastighets AB Nyborgen så sitter följande personer i styrelsen: , , Lagerström, Kerstin Maria som är född 1951 och har titeln Suppleant , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra konsultativa tjänster inom fastighetsförvaltning, energiområdet och IT-sektorn samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.