TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Nässjö finns det ett Aktiebolag som heter TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag i Jönköpings län. Nässjö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1994-06-03 så har TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag varit registrerat och sedan 1994-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Brog. 23, 571 41, Nässjö. Vi ni istället prata med TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på 0380-12114.

Bolaget skall bedriva åkeri- och transportverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustavsson, Sven Torbjörn som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Harrysson, Maj Ellinor Helen som är född 1956 och har titeln Suppleant, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Sven Torbjörn -Harrysson, Maj Ellinor Helen .

TG:s Frakt- o Kranbilstjänst Aktiebolag har 556488-4095 som sitt organisationsnummer.