Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nässjö här finns det många olika Aktiebolag. Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Nässjö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556490-1865.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag på följande adress Industrig. 15, 571 62, Bodafors.

Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Larssons Möbler i Bodafors Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Larsson, Eva Kerstin Camilla som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och försälja möbler, förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.