Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hagtornsg. 4 B, 571 39, Nässjö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0380-511437.

Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag har idag 556503-1670 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet gällande redovisning, bokföring, samt därmed förenlig verksamhet.

I Lars Karlsson Redovisningsbyrå i Nässjö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekenstierna, Lars Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekenstierna, Karin Elisabet som är född 1971 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .