Höglandets Butiksutveckling AB

Jönköpings län

Information

Höglandets Butiksutveckling AB är en verksamhet som finns i Nässjö. I Höglandets Butiksutveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Jarl Sören som är född 1940 och har titeln Likvidator, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisor, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Höglandets Butiksutveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Höglandets Butiksutveckling AB på telefon 0380-73221.

Bolaget skall bedriva handel inom dam-, herr- och barnkonfektion, kosmetika, bijouteri, parti- och detaljhandel inom konfektyr, frukt- och grönt, livsmedel, kemisk tekniskt, husgeråd, möbler, butikinredning, manufaktur, kontorsmaterial och pappersvaror, uthyrning av lokaler och bostäder, leasing av transportmedel jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Höglandets Butiksutveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Höglandets Butiksutveckling AB är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Höglandets Butiksutveckling AB innehar ej F-skattsedel och Höglandets Butiksutveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Höglandets Butiksutveckling AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Höglandets Butiksutveckling AB har 556506-9472 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.