Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästg. 5, 571 32, Nässjö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0380-16733.

Nässjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag har idag 556516-8266 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med ergonomiska industri- och kontorsmöbler, därmed förenlig verksamhet.

I Ergonomiska Industriprodukter i Nässjö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Bennie Mauritz som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Shtieh Larsson, Naemati Karolina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .