Amalienborg AB

Jönköpings län

Information

556552-0565 är organisationsnummer för bolaget Amalienborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Amalienborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som Amalienborg AB finns i.

Amalienborg AB har varit registrerat sedan 1998-01-22 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Amalienborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Amalienborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Amalienborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Amalienborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0380-20029 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 47, 571 78, Forserum

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av elmaterial, försäljning av jakt- och sportvapen, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Amalienborg AB och det är Haage, Käll Åke Gustaf som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Haage, Lillemor Elsa Elisabet som är född 1953 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,