Sharp Cut AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva import av artiklar för verktygsindustrin såsom arbetsskor, metaller, verktyg, optik, bronsartiklar, borrar, matsilver samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sharp Cut AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nässjö så är Sharp Cut AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 1998-12-09 så skapades Sharp Cut AB och verksamheten är har F-skattsedel Sharp Cut AB har haft det sedan 1999-01-01.

Sharp Cut AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556563-7476 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nässjö.

Just nu är Sharp Cut AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Sharp Cut AB så går det att nå dem via telefon på 0380-16825 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sharp Cut AB är Ekström, Hans Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Siv Inga-Lena som är född 1944 och har titeln Suppleant, Öhling, Anders Olof som är född 1949 och har titeln Revisor, Ekenmo, Kenth Gillis Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Nässjö Ekonomihus AB som är född och har titeln Revisor, .