Rickards Gatukök Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Rickards Gatukök Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Nässjö som är den kommunen där Rickards Gatukök Aktiebolag finns. I Nässjö så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rickards Gatukök Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rickards Gatukök Aktiebolag har haft sedan 1999-01-01. Rickards Gatukök Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rickards Gatukök Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Allén 37, 571 40, Nässjö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0383-15900.

Nässjö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rickards Gatukök Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rickards Gatukök Aktiebolag har idag 556564-8200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rickards Gatukök Aktiebolag

Bolaget skall gatukök samt äga och förvalta fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Rickards Gatukök Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Djurstedt, Jan Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Djurstedt, Katarina Evelynn som är född 1959 och har titeln Suppleant, Modén, Torsten Oskar Peder som är född 1948 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .