NA-FORM AB

Jönköpings län

Information

556592-5194 är organisationsnummer för bolaget NA-FORM AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NA-FORM AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nässjö som är den kommunen som NA-FORM AB finns i.

NA-FORM AB har varit registrerat sedan 2000-06-06 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för NA-FORM AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

NA-FORM AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nässjö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för NA-FORM AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med NA-FORM AB så kan ni göra det på telefon genom 0380-511920 eller genom brev på följande adress:
Tryckerig. 5, 571 34, Nässjö

Bolaget skall bedriva verktygstillverkning inom verkstads- industrin, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med NA-FORM AB och det är Nordal, Karl Johan Rickard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Lars Arne Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordal, Nils Gunnar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Sund, Arne Evert som är född 1950 och har titeln Revisor, Karlsson, Bertil Karl-Ivan som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Brahe Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor