Eksjö Pensionat AB

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva pensionat och hotellverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eksjö Pensionat AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nässjö så är Eksjö Pensionat AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Nässjö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nässjö och i Jönköpings län. Redan 2002-06-19 så skapades Eksjö Pensionat AB och verksamheten är har F-skattsedel Eksjö Pensionat AB har haft det sedan 2009-12-10.

Eksjö Pensionat AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-05

556626-0633 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nässjö.

Just nu är Eksjö Pensionat AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Eksjö Pensionat AB så går det att nå dem via telefon på 0381-81015 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eksjö Pensionat AB är Lundberg, Dag som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundberg, Helene som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Boberg, Magnus Fritz Åke som är född 1977 och har titeln Suppleant, Lundberg, Erika Jennifer som är född 1982 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Alfredsson, Renée Ellesin som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor.