Svenska Möbel i BFS AB

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nässjö och Svenska Möbel i BFS AB är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Svenska Möbel i BFS AB är ett av dem. Statusen för Svenska Möbel i BFS AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Möbel i BFS AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-10. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Nässjö där företaget finns i jobbar för att företag som Svenska Möbel i BFS AB ska trivas.

Svenska Möbel i BFS AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14. I Nässjö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning av möbler och möbeldetaljer dels såsom legotillverkning och dels såsom produkter för egen försäljning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Möbel i BFS AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-11-14.

Idag är Svenska Möbel i BFS AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nässjö.

Vill man komma i kontakt med Svenska Möbel i BFS AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0380-371790.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Borefur, Anders Sture Uno -Fogelberg, Anders Stefan.

De som är på något sätt har med Svenska Möbel i BFS AB är Fogelberg, Anders Stefan som är född 1963 och har titeln VD, Fogelberg, Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsmark, Stig Olof som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkman, Göran Martin som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Borefur, Anders Sture Uno som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Möbel i BFS AB har 556629-2073 som sitt organisationsnummer.