Document Solutions Svenska AB

Jönköpings län

Information

Document Solutions Svenska AB är ett av många företag som finns i Nässjö. Det är nämligen den kommunen som Document Solutions Svenska AB finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Document Solutions Svenska AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-10-02.

Document Solutions Svenska AB som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 2003-06-25. Men sedan 2005-04-28 så har Document Solutions Svenska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brog. 23, 571 41, Nässjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Document Solutions Svenska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0380-18180.

Nässjö arbetar för att företag som Document Solutions Svenska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Document Solutions Svenska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet, försäljning av data- produkter, datatillbehör, kontorsutrustning, papper och pappers- emballage samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Document Solutions Svenska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Document Solutions Svenska AB och det är följande personer, Borg, Costy Lennart Gösta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Borg, Marita Elsa Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Carlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Document Solutions Svenska AB är 556645-1968.