SML Fastigheter i Nässjö AB

Jönköpings län

Information

SML Fastigheter i Nässjö AB är ett företag som finns i Nässjö. I SML Fastigheter i Nässjö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Axeheim, Mats Håkan Lennart som är född 1956 och har titeln VD, Axeheim, Mats Håkan Lennart som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Axeheim, Thomas Lars Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Henningson, Bengt Anders Henning som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Göran Henry Vilhelm som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Roos, Leif som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotCarlson, Hans Sven Anders som är född 1953 och har titeln Revisor, Swanberg, Anders Ingvar som är född 1952 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SML Fastigheter i Nässjö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå SML Fastigheter i Nässjö AB på telefon 0380-558480.

Bolaget skall äga och förvalta samt köpa och sälja fast egendom, aktier och andelar i andra bolag och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är SML Fastigheter i Nässjö AB av bolagstypen Aktiebolag.

SML Fastigheter i Nässjö AB är ett av många företag som finns i Jönköpings län och Nässjö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

SML Fastigheter i Nässjö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-04 och SML Fastigheter i Nässjö AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SML Fastigheter i Nässjö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SML Fastigheter i Nässjö AB har 556655-1544 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.